Info & Huisregels camping

Aankomst & vertrek
Aankomst vanaf 14.00 uur en vertrek voor 12.00 uur. Komt u deze tijden niet uit dan kunnen we altijd wat anders afspreken, afhankelijk van de reservering die op dat moment lopen.

Receptie & Kantine
De receptie en kantine is niet altijd geopend, op de deur staan de actuele openingstijden. Bent u iemand nodig of heeft u vragen bel dan even naar bovenstaand nummer en wij helpen u graag.

Auto parkeren
 U kunt bij aankomst en vertrek de auto tijdelijk bij de plek parkeren om uit of in te laden. Daarna graag op 1 van de parkeerplekken zetten.
Maximum snelheid op het terrein is stapvoets (10km/u)

Betalen
Betalen graag de dag voor vertrek, tijdens openingsuren van de receptie; anders in overleg met de beheerder. Wij hebben helaas op de camping geen PIN-automaat. Is contant echt lastig laat het dan even tijdig weten. Dan regelen we het via bank of betaalverzoek op telefoon.

Afval
Afval/ glas, plastic en papier kunt u deponeren in de bakken links van de entree. Niet in de bakken bij het sanitairgebouw. Grofvuil, zoals kapotte stoelen, tenten of lekke luchtbedden graag zelf weer mee naar huis nemen.

Sanitairgebouw
Op de camping staan
2 sanitairgebouwen,
1 bij de ingang links en 1 op het kampeerveld.
Momenteel hebben wij alleen de laatstgenoemde in gebruik. (Het andere gebouw wordt momenteel opgeknapt voor gebruik) Voor het douchen en voor warm afwaswater bent u muntgeld nodig. Douchen is € 0,50 en warm water buitenkranen € 0,20. Om de hygiëne in de sanitairgebouwen te handhaven, dient u na gebruik het gebouw netjes achter te
laten. Kinderen tot 5 jaar dienen onder begeleiding van een volwassen gebruik te maken van de sanitairgebouwen. In het toiletgebouw mag niet gerookt worden.

Er is GRATIS Wifi

bij aankomst ontvangt u de inlogcode.

Huisdieren mee?
Huisdieren welkom wanneer zij geen overlast veroorzaken. Wel aangelijnd houden a.u.b. Uitlaten buiten de camping en wilt u ervoor zorgen dat ze geen hinder veroorzaken aan andere campingbewoners en/of buurtbewoners.

Zwembad
Het zwembad is open van 1 juli t/m 1 september. In verband met de Covid-19 maatregelen dient u zich te registreren wanneer u gaat zwemmen. De lijst ligt bij het zwembad in de witte box. Maximaal 8 personen tegelijk in het zwembad

Wasserette
In de wasserette staan
2 wasmachines en een droger.
Deze kunt u tegen betaling gebruiken. Munten zijn verkrijgbaar in de kantine. Tevens staat er een strijkplank met strijkijzer en een droogrek. 


Bezoekers
Krijgt u bezoek?
Geen probleem. Maar dagbezoekers graag melden bij de receptie. Wij vragen 2,- per persoon. 

EHBO-kist
Deze hangt in het
damestoilet, sanitairgebouw
kampeerveld.

Aansprakelijkheid
Aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op de minicamping bevindende goederen of voor ongevallen van mens of dier aanvaarden wij niet. Voor
verzekering van tent of caravan tegen storm, brand, diefstal e.d. dient u zelf zorg
te dragen. 

Geluidsoverlast
Het is niet toegestaan om radio’s, televisies, muziekinstrumenten of andere geluidsveroorzakers zodanig te gebruiken dat zij overlast bezorgen aan de andere campinggasten,
Tussen 23.00 uur en 9.00 uur moet het rustig zijn op de camping.

BBQ/Vuurtje
Wees voorzichtig met vuur! Het ontsteken van open vuur of vuurkorf is NIET toegestaan. Barbecue mag, tenzij het landelijk niet is toegestaan ivm droogte, maar houd a.u.b. rekening met uw buren..

Brandblusser
Brandblusser kunt u  o.a. vinden aan de muur van de wasserette.

Snacks & ijs
We hebben ook een kleine snackkaart, buiten het hoogseizoen kunt u vooraf bestellen, zie de actuele tijden op het raam bij de kantine.

Bibliotheekje
Naast de kantine staat in de oude telefooncel een beperkt assortiment aan boeken en tijdschriften. U kunt deze
lenen; na gebruik graag weer terugzetten.

Wat is er te doen?
Wijzelf zijn ook in het bezit van een rondvaartboot, dus voor een mooie boottocht op de Vecht, te boeken bij ons: www.denapoleon.nl

Verder zijn er in de omgeving volop uitjes en dingen te doen. Fietsen, wandelen, uit eten, activiteiten, musea etc.
Hiervoor kunt u in de kantine folders vinden en meenemen. 
Of vraag ons voor tips.

Of kijk op:
www.visithardenberg.nl
of
www.vechtdaloverijssel.nl