Over ons

De gebroeders Veurink.

De Roskamp en haar activiteiten worden gedreven en gerunt door de familie Veurink.
Begin 1969 werd er een nevenactiviteit gezocht naast het gemengde boeren bedrijf, dit werd middels een camping- bungalowpark gerealiseerd en door de jaren heen uitgebreid.
Aanvankelijk werd de camping door oprichter Gerrit Veurink "De Boskamp" genoemd vanwege haar ligging en aanduiding destijds. Een jaar na oprichting melde een ondernemer ergens uit de Veluwe zich met het protest dat deze dezelfde naam gebruikte. De heer Veurink nam de kwast ter hand en maakte van de B een R en het probleem was opgelost, praktisch boeren wijsheid!
De accomodatie en ligging in de bosrijke omgeving gaven de mogelijkheid voor de ontwikkeling van bosspellen.  Hieruit stamt het Houthakkersgolf.
Door herinrichting van de Loozensche linie kwam er de mogelijkheid de werkzaamheden uit te breiden middels het verzorgen van boottochten en werd er een boot ontworpen speciaal voor gebruik op de Vecht. 
Daar de Linie aan Napoleon te danken is werd de boot  door de gebroeders Jan en Bert Veurink gedoopt als Le Bateau de Napoleon.

Site door: Qonnected.nl